TÄVLING IPHONE 4S!!!

Jag kör igång en tävling nu i bloggen En helt ny Iphone 4 S !!!!

REGLER!

1: Motivera varför just du ska vinna !

2: Länka tävlingen i din blogg (använd bild)

För större chans !

3: lägg till mig på bloglovin och säg vilket nummer du blev
4: gilla inlägget på bloglovinTävlingen avslutas den 24/1 2012
Tävlingen är avslutad!


Kommentarer
Postat av: Linda

jag vill vinna för att jag önskar en iphone 4s, de skulle vara riktigt kul att ha en, och eftersom att jag själv inte har så mycket pengar så jag kan köpa. så är det ju lite sorgligt.. :/

Kram

2012-01-17 @ 17:35:46
URL: http://lindauknow.blogg.se/
Postat av: Alicia Siverman

Jag skulle inte vilja vinna åt MIG utan jag försöker först och främst för min mammas skull. Men sen får ju jag min ''present'' och jag lyckas få henne glad. Så jag skulle vilja vinna för att visa min tacksamhet till min mamma. Men sen även då pga att hon är i stort behov av en ny telefon, annars hade jag inte ens försökt ta chansen. Då hade jag valt något annat istället. Hon har behövt en ny mobil i snart tre år.. Hon ställer alltid upp för mig och min bror, hon ger oss vad vi vill ha. Oftast iallafall. Inte så att vi får vad vi pekar på, men ber vi om något så anstränger hon sig till 100% för att få fram eller fixa det. Hon kan till och med jobba extra för att få ihop pengar till något åt mig eller Robin (min bror). Speciellt innan våra födelsedagar och jul.

Och jag tycker synd om henne ibland. Hon är så snäll och fin. Och nästan för snäll, för hon finns alltid där för alla. Lyssnar på problem och hjälper till. Hon ställer upp och kör runt på folk och säger ''Ring om det är något. Du vet vart du har mig'' Och ja det vet vi verkligen. Överallt, var som helst hela tiden. Och självklart utnyttjar alla det, för hon kan ju inte säga nej.

Och hon har sagt i snart tre år!? att hon behöver en ny mobiltelefon. Men istället för att ge sig själv något som hon verkligen behöver ger hon saker och hjälp åt andra. Det är självklart bra gjort av henne, men nu tycker jag att det gått lite för långt över tiden. Hon vill/behöver en ny men istället lägger hon de pengarna på andra. Hon belönar aldrig sig själv. Min mamma är värd allt så därför tar jag nu chansen att försöka vinna en ny telefon och då lyckligt vis en Iphone åt min kära mamma. Och hon är ju verkligen i behov av den, hon älskar att dela sina foton på facebook(väldigt ofta) och därmed älskar hon att fota. Oftast bara små ögonblick hon vill minnas. Även ringer och smsar varje dag, hon har bra kontakt med nästan alla hon känner. Och speciellt hon och jag, vi är som bästa vänner. Så jag skulle vilja vinna för min mammas skull, BARA hennes skull. Det är hon värd. Och av att se henne glad så blir jag glad. Jag älskar henne så :)Har länkat här: http://soliveyourlife.blogg.se/2012/january/vinn-iphone-4s.html#comment

Lagt till på bloglovin, blev nr: 8

Gillat inlägget på bloglovin: KLART

Hugs.

2012-01-17 @ 17:59:17
URL: http://soliveyourlife.blogg.se/
Postat av: Isacs Mamma

Jag är självklart med! har länkat här: http://isacsmamma.blogg.se/2012/january/tavling.htmlJag vill vinna för att jag tycker att jag förtjänar just en Iphone!

Jag är ganska begränsad i vardagen pga de diagnoser jag har. Och med en Iphone 4 s skulle de ändå gå att surfa och framför allt blogga ifrån denna. och det bästa av allt jag kan ringa och smsa.

Jag skulle bli så glad att äntligen kunna byta ut min Noka N95:)

Och Faktiskt så fyller jag år Just den 24/1:)Jag följer dig på bloglovin och blev nr 10

Och jag gillade inlägget som nr 4:aHoppas på väldig tur. <3

2012-01-17 @ 18:16:13
URL: http://isacsmamma.blogg.se/
Postat av: Isacs Mamma

Jag är självklart med! har länkat här: http://isacsmamma.blogg.se/2012/january/tavling.htmlJag vill vinna för att jag tycker att jag förtjänar just en Iphone!

Jag är ganska begränsad i vardagen pga de diagnoser jag har. Och med en Iphone 4 s skulle de ändå gå att surfa och framför allt blogga ifrån denna. och det bästa av allt jag kan ringa och smsa.

Jag skulle bli så glad att äntligen kunna byta ut min Noka N95:)

Och Faktiskt så fyller jag år Just den 24/1:)Jag följer dig på bloglovin och blev nr 10

Och jag gillade inlägget som nr 4:aHoppas på väldig tur. <3

2012-01-17 @ 18:16:38
URL: http://isacsmamma.blogg.se/
Postat av: dajana

Jag är med, har gillat din blogg, gillat inlägget och skrivit om tävlingen i min blogg:http://dajanaramic.blogg.se/2012/january/iphone-4s.html#commentoch jag vill gärna vinna eftersom jag inte har råd till att köpa en egen. & att vinna en Iphone skulle nog vara min största dröm, jag håller tummarna..

2012-01-17 @ 18:17:26
URL: http://dajanaramic.blogg.se/
Postat av: LIL' BABUSTYLE - En av Karlstads mest uppdaterade bloggar!

sv: Var det du som kommenterade att du ville vara med i tävlingen om att vinna ett iphoneskal? För att vara med MÅSTE du göra det obligatoriska, annars diskas du ur tävlingen.

2012-01-17 @ 18:40:42
URL: http://babustyle.blogg.se/
Postat av: Isacs Mamma

Självklart är jag med!!!!

2012-01-17 @ 18:52:23
URL: http://isacsmamma.blogg.se/
Postat av: valentina

Jag är med! :) :)

jag vill verkligen vinna den, eftersom vi i min familj har inte så mycket pengar just nu, och vi har inte haft råd att köpa en till mig.,min lillasyrra är hörselskadad och har adhd! och Jag har alltid önskat mig en, och min lillasyrra vill verkligen också ha en, fast hon är för liten ju, men det hade varit en riktigt glädje, både jag och lillasyrran hade blivit jätteglada,lyckliga. om vi/jag hade vunnit den,så hade hon lekt med den 24/7, spelat o så vidare, min lillasyrra är den underbaraste, jag älskar henne! och ännu en gång så hoppas jag verkligen att jag vinner! Dem andra som läser detta, det är inget överdrivet! o så vidare, allting jag har skrivit är sant till 1000 procent!

har skrivit inlägg på bloggen också : http://valentinasmajli.blogg.se/2012/january/tavling-iphone-4s-a-a-a.html#comment

och har börjat följa dig också nu på bloglovin

och gillat inlägget, nummer #150656, vet inte vart man ser vart numret står men tror det var det !!! :)

kram sötnos! :)

2012-01-17 @ 19:00:18
URL: http://valentinasmajli.blogg.se/
Postat av: cajsa

Jag är med

Jag skulle vilja vinna den för att jag har alltid velat haft en iphone och jag tycker dom är sjukt snygga , men jag har aldrig fått någon , det skulle vara jätte roligt att vinna den ! :)Jag har gjort allt för större chansjag fick nummer 11 eller 12 ja fatta inte rikdigt...2012-01-17 @ 19:16:11
URL: http://cajsaaamodt.blogg.se/
Postat av: Linda

kanske skulle ha skrivit min mejladress ;)

2012-01-17 @ 20:20:53
URL: http://lindauknow.blogg.se/
Postat av: millalouise

Jag är med och vill vinna för att jag skulle älska den som tuuuusan! Men jag har önskat mig en på födelsedagspresent och julklapp men fick ingen, för min familj har inte så mke pengar..och dom har rea på en affär men vi har ändå inte råd :( och jag vill så himla himla gärna ha en iphone!följer dig på bloglovin, och gillar inlägget, ska dela på min blogg säger till då, får man dela på fb också eller asså a? :D

2012-01-17 @ 20:41:50
URL: http://millalouise.blogg.se/
Postat av: Kattises :D

Jag är med! :D

Och min motevering till varför jag skulle vilja vinna en iphone 4s är för att vår kära bror josef inte lyssnar på mig och när han väl gör det så blir det inget ändå vilket jag har får sitta och vänta helt i onödan för INGENTING!

HOPPAS JAG VINNER!

och för extra chans så har jag gjort allting som står !!Pusshejjjj!! hoppas ja vinneeeeeerR!!!!

2012-01-17 @ 21:02:44
URL: http://mylifeaskattises.blogg.se/
Postat av: Hanna

Jag skulle verkligen bli överlycklig om jag vann en Iphone 4s. Just nu har jag sen skitmobil och har verkligen inte råd. En iphone skulle underlätta i min vardag, framför allt till höst då jag ska börja i en ny skola där jag inte känner något, kan ju vara kul att ha något att kika på. Men sen också så skulle det underlätta med min bloggning.

Jag har länge velat ha en iphone 4s då de flesta jag känner faktiskt har en, men så kommer det där med ekonomin och ja, det funkar inte så bra..

Jag skulle verkligen bli överlycklig, ord kan inte beskriva vad jag skulle känna om just JAG vann en iphone 4s. Skulle stå dig i evig tacksamhet eftersom det här faktiskt är min största chans att få en.

Sen finns ju också frågan, varför vill du ha just en iphone 4s när det finns så himla många andra bra mobiltelefoner? Jo det är enkelt, en iphone 4s har snygg design, snygga skal, sjuktbra och roliga appar, instagram, innåtkamera, bra kamera + en hel del andra finesser som inte andra mobiltelefoner har.

Det skulle betyda så sjukt mycket för mig om jag vann ♥Vart nummer 13 som bloglovin följare & nummer 7 som gillade inlägget. Nu håller jag verkligen tummarna. Vore underbart om jag vann!!!♥http://hannaebba.blogg.se/2012/january/vinn-iphone-4s.html#comment

2012-01-17 @ 21:09:14
URL: http://hannaebba.blogg.se/
Postat av: ezgi

Först och främst vill jag tacka dig som skickade detta till mig som kommentar, till tusen!! tack så jättemycket. Nu är de så att jag får min månadspeng varje månad, och de är lite så att mina föräldrar vägrar köpa pga att dem anser att jag inte behöver. Men jag känner att jag behöver de, du vet när man ser vännerna och man själv inte har möjligheten blir man lite ledsen sådär haha. jag har tävlat i alla tävlingar man kan känna till speciellt Dennis M:s blogg, han har haft den här underbara tävling flera gånger, då man alltid varit pepp! Just nu sparar jag och till sommaren finns de chans att jag har en, ska även sommarjobba, då kan jag köpa en själv! Förlåt för att de blev så långt, verkligen! Hoppas en guldvärd människa vinner, någon som verkligen behöver den! Kram! :)

2012-01-17 @ 21:21:58
URL: http://fromabovee.blogg.se/
Postat av: ezgi

Här länkningen till mitt blogginlägg, Ha de bäst! :D

http://fromabovee.blogg.se/2012/january/till-alla-dar-ute-var-med-och-tavla-pa-den-ha.html#comment

2012-01-17 @ 21:34:50
Postat av: J U L I A

jag är med!

följare: 13fick en ny mobil i sommras och sorligt nog har den börjat krångla&lagga ovanligt mycket! tycker det är väldigt jobbigt, och jag litar inte riktigt på den längre. då den stänger av sig själv, tar bort appar av sig själv, har blivit dryg och internminnet är jätte konstigt, kan inte ens kolla på bilder (kommer inte in på albumen) kan heller inte lyssna på musik även hur mycket jag raderar.. och att kunna lyssna på musik tycker jag är väldigt viktigt för mig, då jag lyssnar på de under lektioner för att kunna koncentrera mig på arbetet.tycker det är lite obehagligt när den stänger av sig själv, är lite rädd att den skall slockna under natten så att alarmet inte ringer på morgonen! då det är extra viktigt att komma i tid, eftersom jag bara går i 7:an ..hoppas hoppas! kram :)

2012-01-17 @ 22:59:19
URL: http://finksphoto.blogg.se/
Postat av: J U L I A

här är länk till inlägget, http://finksphoto.blogg.se/2012/january/tavlar.html#comment :)

2012-01-17 @ 23:01:27
URL: http://finksphoto.blogg.se/
Postat av: IzabellaEriksson

Hej!

Jag är med :)

Inlägget om tävlingen: http://iizabellaeriksson.myshowroom.se/tavlar-om-en-iphone-4s/#comment

Och jag följer din blogg på bloglovin och blev nr: 15Motiveringen:

Jag skulle vilja ha en iphone och har alltid önskat mig en sån men har aldrig fått en och för mamma inte har haft råd men när jag frågar henne om jag skulle kunna få en så säger hon bara nej :( så då hoppas man ju att man kan vinna en istället och det är verkligen det jag önskar att ha en iphone.

Hoppas jag vinner!

Kram och ha en trevlig kväll!:)

2012-01-18 @ 20:33:10
URL: http://iizabellaeriksson.myshowroom.se
Postat av: IzabellaEriksson

Hej!

Jag är med och här är inlägget om din tävling: http://iizabellaeriksson.myshowroom.se/tavlar-om-en-iphone-4s/#comment

Och så har jag gillat inlägget och följer dig och blev nr:15Motiveringen

Jag har alltid velat ha en iphone men har aldrig fått en även om jag har önskat mig den i födelsedag och önskat mig den i julklapp men inte fått :(

Och så har min mamma inte haft råd just nu men när jag frågar sen om jag får en så säger hon bara nej...

Och en iphone har jag önskat mig sen när dom kom ut.

Så då hoppas man ju att man vinner en istället.

Hoppad jag vinner skulle va sjukt kul! :)

Kram och ha en bra kväll.

Förlåt om jag skriver igen men jag glömde skriva att jag gillade inlägget på bloglovin.

2012-01-18 @ 20:50:22
URL: http://iizabellaeriksson.myshowroom.se
Postat av: Elin

har lagt till på bloglovin och gillat inlägget.Jag vill ha en iphone 4s eftersom typ alla i min klass har en iphone och jag har en gammal sony ericson, inte för det är liksom typ synd om mig eller så men skulle vara så sjukt kul att få en iphone. Älskar iphones och har önskat mig en typ hurlängesomhelstalltsåtypenevighet ;)okej, blev kanske inte så bra men det kommer direkt från hjärtat, puss ;)

2012-01-18 @ 21:22:33
URL: http://thesuitelifeofelin.blogg.se/
Postat av: Elin

blev nr 15 på bloglovin, just so you knoww :)

2012-01-18 @ 21:23:14
URL: http://thesuitelifeofelin.blogg.se/
Postat av: Sofia

Här är länken till mitt inlägg med länken i! http://hellofiffi.blogg.se/2012/january/annu-mera-tavling.htmlJag blev den 17e på bloglovin' :)Skulle gärna vilja vinna för jag hade en iPhone 3 innan (den gamla) men den gick sönder totalt då batteriet inte ville samarbeta längre :( Sen dess har jag stått ut med en gammal Nokia! Sjukt trist då jag inte ens kan lyssna på musik, man kan bara smsa & ringa typ.. Skulle supergärna vinna pga olika anledningar;

för jag bloggar och då är det lättare med en iPhone + jag och min pojkvän bor 20 mil ifrån varann och då är det jättekul att kunna mmsa bilder, snacka på skype, spela spel och sånt tsm!! åååh det skulle betyda så sjukt mycket för mig om jag vann!ps. bra blogg, kram! :)<3

2012-01-19 @ 18:25:28
URL: http://hellofiffi.blogg.se/
Postat av: Anna

Jag har ingen blogg.. Men jag har gillat och lagt till dig på bloglovin och jag blev nmr. 18!

Här är min motivering:

Jag skulle verkligen vilja vinna detta, för att för några dagar sen så tappade jag min mobil i toaletten och nu har jag ingen mobil. Jag hade en iphone 4 och jag skulle jättegärna vilja ha en iphone 4s. Min förra iphone 4 fick fuktskador och slutade funka såklart, så det var inte så smart att tappa den. Själv tycker jag det är jobbigt utan att ha en mobil och just nu kan jag bara dela/låna min pappas mobil och om jag skulle vinna, så skulle det bli mycket lättare och jag skulle bli världens lyckligaste tjej! Min mejl är: anna.hoegberg@live.se :)

KRAM<3

2012-01-21 @ 17:54:03
Postat av: Mollie Carlsson - drömmar är till för att uppfyllas

Jag skulle så himla gärna vilja vinna denna iPhone 4s! Men vem vill inte det? Min pojkvän har en iPhone 4 och den är helt underbar. Jag är nästan lika kär i den som jag är i honom... (a) Och då måste 4s vara ÄNNU bättre. Hur kan det vara möjligt? ;) OM jag vann skulle jag vara ytterligt tacksam och behandla den som om den vore mitt allt och ha med den överallt, då jag vet att de är användbara till allt.Här har jag bloggat om tävlingen: http://molliecarlsson.blogg.se/2012/january/iphone-4s.htmlJag blev nummer 19 att följa dig på BlogLovin' och nummer 12 att gilla inlägget.Super kul tävling! Ha det bra :)2012-01-22 @ 21:19:49
URL: http://molliecarlsson.blogg.se/
Postat av: Louise

har gillat din blogg på bloglovin, jag blev nummer 20! :) har gillat blogginlägget också.mitt blogginlägg: http://louiseborg.blogg.se/2012/january/vinn-en-iphone-4s.htmlMOTIVERING

Jag har kämpat i snart ett år för att ha råd med en iphone, har dock inte lyckats. Nu när min nuvarande mobil har gått sönder har jag blivit väldigt desperat!

Med en iphone 4s skulle jag ladda ner alla de senaste apparna, hela tiden ha koll på bloggar jag läser och facebook.

Jag har aldrig vunnit något och hoppas därför att det här äntligen är min tur!

Jag skulle bli mer än överlycklig om jag vann min drömmobil!ha en trevlig dag! :)

2012-01-23 @ 08:40:37
URL: http://louiseborg.blogg.se/
Postat av: Linda

Jag hoppas verkligen jag hinner vara med!!:D

här e min länk till inlägget: http://lindalinnros.myshowroom.se/jag-ar-med-tavlar-om-en-iphone-4-s/Motivering:

Om jag vann skulle jag faktiskt ge den till min älskade pojkvän som alltid ställer upp för mig efter 4 år tillsammans och gott igenom mycket så har han ingen mobil telefon och det är otroligt irreterande och frustreande att försöka nå honom när det inte går.

För extra chans:DFöljer på bloglovin blev nr 21

Gillade inlägget blev nr 14

2012-01-24 @ 15:45:17
URL: http://lindalinnros.myshowroom.se
Postat av: LIL' BABUSTYLE - En av Karlstads mest aktiva bloggar!

1. Jag vill vinna för att jag vill kunna blogga genom mobilen, kolla mina mejl, byta till fina skal bland annat. iPhone 4s är den enda mobil jag någonsin fastnat för... läskigt men sant.2.http://babustyle.blogg.se/2012/january/tavlar-om-en-iphone-4s.html#comment (använde en annan bild om det är okej.)Blev nummer 22 som följare på Bloglovin'Jag har gillat inlägget på bloglovin' och jag var den 15:e som gillade!

2012-01-24 @ 16:42:04
URL: http://babustyle.blogg.se/
Postat av: Hanna Valsjö

1. Jag vill vinna för att jag har en jätte gammal Nokia som jag har haft i över 3 års tid, och den har en stor spricka på skärmen. Har jätte länge velat ha en Iphone, eller iallafall en smartphone, men varken jag eller min mamma har ekonomin för det.

Så skulle bli överlycklig ifall jag skulle vinna!

2. Jag har länkat på min blogg! http://hannasmode.devote.se

Jag har gillat på bloglovin och blev följare nr: 23

Gillade inlägget som den 16 !

Ha en fortsatt trevlig kväll! :)

2012-01-24 @ 17:45:13
URL: http://hannasmode.devote.se
Postat av: Victoria

Jag är med.Motivering:

Jag skulle vilja vinna en Iphone 4S till min bror. Jag har en Iphone och nu vill han också ha en, så jag tänkte att det kunde vara lite roligt att överraska han när han kommer en från skolan och det ligger en Iphone på hans bord! Jag skulle verkligen vilja göra något för honom. Så jag håller tummarna på att jag vinner denna till honom <3 Skulle också tacka dig sjukt mycket!Följer dig via bloglovin, blev nummer 24. Gillade också inlägget på bloglovin som nummer 17.Här är direktlänk till inlägget: http://vickevictoria.blogg.se/2012/january/tavlar-om-en-svart-iphone-4s.html

2012-01-24 @ 18:11:37
URL: http://vickevictoria.blogg.se/
Postat av: rebecka

Jag skulle vilja vinna den för att min mobil har gått sönder och ja, jag har klarat mig utan mobil i 1 år snart och känner nu att jag inte orkar vänta mer.Har länkat till tävlingen i min blogg :)KRAM!

2012-01-24 @ 18:24:50
URL: http://rebeckakaumi.blogg.se/
Postat av: Zeinab

Hej!

Jag är med och tävlar, Förresten fin blogg du har :)1.Jag skulle vilja vinna den här telefonen eftersom min mamma, när hon ser någon ha en iPhone då hon säger "tur för han, h*n har en iPhone" och då tycker jag synd om henne. Om jag var äldre och jobbade så skulle jag köpa till henne men jag är bara 14 år och har inte pengar att köpa, likaså med henne. Hon har inte heller råd att köpa en iPhone. Jag önskar att jag vann den här tävlingen (men jag vet att jag inte kommer göra det) så kommer jag vara den gladaste i världen, alltså jag kommer bli glad och min mamma kommer inte tro att jag har skaffat en till henne. Och alla bloggare som har skaffat den här tävlingen tror att jag skojar när jag berättar om min mamma, alltså ingen tror mig. Jag önskar att du tror mig och hjälper mig. Jag hoppas jag vinner.2. Jag har länkat här i min blogg: http://alwaysinpink.myshowroom.se/vinn-en-iphone-4s/3. Är följare nummer 25 på bloglovin, och jag tänker inte ta bort dig någon gång.4. Jag har gillat inlägget på bloglovin och blev nummer: 18Jag hoppas du tror på mig nu och jag älskar dig så mycket att du blev en av mina favorit bloggerska.

Ha det bäst!2012-01-24 @ 19:17:21
URL: http://alwaysinpink.myshowroom.se/
Postat av: WILMA

1. Jag skulle vilja vinna denna iPhone 4s till en utav de personer som står mig allra närmast, hon kan ha det jobbigt..Men för personligt att berätta. Jag tycker hon är värd det allra bästa. :)2. http://merenween.blogg.se/2012/january/jag-ar-med-och-tavlar-om.html#commentJag la till dig på bloglovin och blev nr 25.

Jag gillade inlägget på bloglovin och va den 19:onde som gillade.2012-01-24 @ 19:23:46
URL: http://merenween.blogg.se/
Postat av: WILMA

& förresten, för att komma in på min blogg!!användarnamn : wiljoh

lösenord: superman(satte dit lösenord bara för att hon inte skulle se inlägget=

2012-01-24 @ 19:24:49
URL: http://merenween.blogg.se/
Postat av: Lina Johansson

Är väldigt gärna med !!*Tipsat på bloggen: http://janiiil.blogspot.com/2012/01/vinn-en-iphone-4s_24.html

*Följer dej på BL, nr 26

*Gillat inlägget, nr 20Ja varför ska jag vinna ? MEst för att min nuvarande telefon håller på att göra slut med mej genom att låta alla som ringer låta som robotar, liiite irriterande.

Och med mammapenning som inkomst så får pengarna läggas på blöjor snarare än en ny mobil..

Håller alla tummar jag har nu :)Ha en fin kväll.

2012-01-24 @ 19:46:20
URL: http://janiiil.blogspot.com
Postat av: Anonym

1. Jag skulle vinna för att min mobil.. Är helt knass, den stängs av varje gång jag ska smsa. Den hackar när jag pratar i telefon osv. Sen skulle jag aldrig får n iphone 4S och jag älskar verkligen den i svart.. heh.. För den delen tycker jag de är coolt, den kan ha typ allting. Coola skal osv! :) för den delen.. Så fyller jag år snart och den skulle va perfekt som present! :)2. tipsat här: http://lindstromalexandra.blogg.se/2012/january/med-och-tavlar-om-en-svart-iphone-4s.html#comment3. blev nummer 224. gillade som 21.

2012-01-24 @ 20:33:38
Postat av: juliia

Jag vill vinna för att iphone är något jag alltid velat ha, min mobil har börjat lagga och snart så är den död, allvarligt, ska till Barcelona, Köpenhamn och stockholm det här året så har inte möjligthet att spara till en iphone utan måste spara pengar till all shopping där borta och en iphone skulle sitta fin, kramisar!här hittar du inlägget och jag följer dig även via bloglovin!

http://juliiasjoberg.blogg.se/2012/january/tavlar-1.html#commentHåller tummarna på att jag vinner massa kramar!

2012-01-24 @ 20:42:53
URL: http://juliiasjoberg.blogg.se/
Postat av: Kristina

Hejsan jag är med och tävlar har gjort allt som står och min motivering är: Jag vill verkligen ha en för att jag vill ge den till min man som precis kommit tillbaka från irak. jag tycker att han förtjänar den så mycket som han har fått gå igenom.. vill inte skriva allt så alla ser men jag har skickat ett mejl till dig om just varför hoppas verkligen att jag vinner skulle vara jätte tacksam går inte att beskriva med ord. Mvh Kristina

2012-01-24 @ 21:47:51
Postat av: CassandraBlir nästan tårögd av tanken på att få ha en iPhone.. Hehe.. Nej men allvarligt, man måste ju chansa, eller hur?

Iallafall så är jag i stooort behov av en ny telefon, har just nu en gammal gammal sony ericsson som man bara kan smsa med. Det är riktigt jobbigt att inte kunna ringa, och inte kunna få emot samtal!

Sen så är jag så himla avundsjuk på alla som springer runt och flashar med sina iPhones, medan jag går och gömmer min ruttna telefon som inte ens fungerar som den ska..

Och jag lär inte ha råd med en iPhone på lääänge då jag blev rånad på självaste nyårsafton av ett gäng killar (det är sant!)Allt jag kan göra är att hålla tummarna stenhårt.

Ha det fint!Blev följare nr 29 på bloglovin

Gillar inlägget som nr 22

Har länkat tävlingen

http://cassitipsar.blogg.se/2012/january/tavling-iphone-4s.html2012-01-24 @ 22:32:41
URL: http://cassutipsar.blogg.se/
Postat av: aliciajasmine

hur fick du den här tävlingen? :)

2012-01-24 @ 23:05:18
URL: http://aliciajasmine.blogg.se/
Postat av: IDA - Stockholms största skönhetsblogg

Vilket företag sponsrar din tävling? :)

2012-01-25 @ 11:32:01
URL: http://FLAVOURED.se
Postat av: sara

Palla fejka massa tävlingar, din blogg skulle knappast få lotta ut en iphone 4s -.-'' mupp

2012-01-26 @ 00:37:23
URL: http://nilssonochablo.blogg.se/

Design av: c c h i r i s . b l o g g . s e
Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:


Kommentar:


Trackback